Xerrada informativa UAB

El passat dilluns dia 10 de febrer, els i les alumnes de 2n de BAT van assistir a la presentació que cada curs fa la UAB al nostre centre. Els van explicar els diferents graus que s’imparteixen, els avantatges d’estudiar a la UAB, els convenis amb d’altres universitats d’arreu del món, les activitats de tipus lúdic, cultural i esportiu que es poden fer extra curricularment i, per acabar, els van passar una galeria fotogràfica i informació sobre la residència que depèn de la UAB, que disposa de molts avantatges, serveis i activitats a realitzar. Va ser molt interessant i els van passar material imprès per poder consultar i els enllaços on poder demanar ajut i més informació en línia.

Moltes gràcies per la vostra visita! Ja s’apropa el dia que han de decidir on cursar els seus estudis universitaris i aquesta informació els serveix i molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>