L’Aula d’Acollida se’n va a la ràdio!

La passada setmana, l’alumnat de l’Aula d’Acollida va visitar Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, l’emissora municipal. Gràcies a l’entrevistadora, Estrella Botello, l’alumnat es va sentir molt còmode i va gaudir molt de l’experiència. De fet, alguns s’han animat a participar en el programa La volta al… Llegeix més»

Contes a l’esprint a 1r d’ESO

El passat 13 d’abril l’alumnat de 1r d’ESO va participar a Contes a l’esprint, un concurs organitzat pel CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa).
L’activitat consisteix a escriure un conte en grup seguint unes instruccions i també… Llegeix més»

Torna l’hort del BdE

Aquest any no s’ha pogut treballar a l’hort de la manera habitual a causa de les mesures per la prevenció de la COVID 19. Malgrat tot, hem volgut adaptar l’activitat a la situació actual i l’hem reinventat en petit format amb alguns alumnes de l’aula… Llegeix més»

Taller de poesia a 1r de batxillerat

El passat 25 de març l’alumnat de 1r de batxillerat va realitzar el taller Vers la poesia, una activitat que forma part del programa Lletres a les Aules de la Institució de les Lletres Catalanes.
De la mà de Mireia Chalamanch, directora escènica i actriu,… Llegeix més»

L’ “Antologia de la poesia catalana” en videopoemes

Aquest segon trimestre l’alumnat de 1r de batxillerat ha treballat alguns dels textos inclosos en l’Antologia de la poesia catalana, una de les lectures prescriptives de batxillerat.
Aquesta tasca s’ha realitzat en petit grup (3-4 alumnes) i ha constat de diverses fases. En primer lloc, cada… Llegeix més»

“Certamen de Lectura en Veu Alta”

L’alumna Ariadna Márquez Fernández de 1r d’ESO B ha participat al XVII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, un concurs organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Educació que té com a objectiu la promoció de la lectura.
Inicialment el… Llegeix més»

Una cita amb la poesia

Cada any, des de 1999, el 21 de març celebrem el Dia Mundial de la Poesia. Va ser una iniciativa de la UNESCO adoptada durant la seva 30a Conferència General a París amb la finalitat de donar suport a la diversitat lingüística a través de… Llegeix més»

Saint Patrick´s Day

Every March 17, countries around the world celebrate St. Patrick’s Day in observance of the death of St. Patrick, the patron saint of Ireland credited for bringing Christinanity to the country. Initially, it was a religious feast day in the 17th century but nowadays St. Patrick’s… Llegeix més»

La setmana de les matemàtiques

Aquesta setmana ha estat molt matemàtica al nostre institut. El diumenge 14 de març es va celebrar el dia de Pi. Aquest any el lema era Matemàtiques per a un món millor, i el nostre alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO ho va celebrar… Llegeix més»