Compartim?

En aquest espai compartirem informació relacionada amb temes educatius que ens arriben a l’AMPA. Si voleu ens podeu fer arribar informació que considereu interessant per a les famílies i alumnes i la publicarem.

Psicomind teràpies: www.psicomind.cat

PsicoMind és un centre de psicoteràpia situat al centre de Cerdanyola del Vallés, especialitzats tant en psicoteràpia d’adults com en psicoteràpia infanto-juvenil. Ofereixen psicoteràpia individual, de parella i familiar.

Més informació: Triptic informatiu

Telèfon: 691817905 – 644612357
Correu electrònic: info@psicomind.cat

Telèfon contra l’assetjament escolar: 900 018 018

És gratuït, no deixa rastre en la factura del telèfon. Operatiu des de l’1 de novembre, les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

El poden utilitzar els alumnes, pares, mares i tutors legals, professors, equips directius i personal dels centres docents, i en general qualsevol persona que tingui coneixement de casos de maltractaments o assetjament en l’àmbit escolar, tant dins com fora del centre docent. S’inclouen també els casos de ciberassetjament, a través d’Internet, mòbils i xarxes socials.

Més informació a: http://www.mecd.gob.es/prensa-mecd/actualidad/2016/10/20161020-telf.html

Familia i escola: http://familiaiescola.gencat.cat/ca/escolaritat/participacio-compromis/participacio-coresponsabilitzacio/participacio-funcionament-centre/ampa/

Web del Departament d’ensenyament que informa de què és un AMPA i els seu funcionament en els centres educatius.

i-families: http://www.fapac.cat/ifamilies

Espai promogut per la FAPAC (Federació d’associacions de mares i pares d’alumnes de Catalunya) amb recursos i informació d’interès per a les famílies.