XERRADA SOBRE “LA SITUACIÓ DE LES PERSONES REFUGIADES A CATALUNYA”

Demà dijous dia 15, a les 9.30 del matí, podrem assistir a la xerrada sobre “la situació de les persones refugiades a Catalunya”. La xerrada tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca de Navàs i tothom hi és convidat!
La xerrada forma part d’un projecte d’educació emocional que estem fent els alumnes de 2n d’ESO, en el qual estem prenent consciència de quines són les causes que provoquen que gent hagi de marxar de casa seva i jugar-se la vida per arribar a Europa, d’on venen, en quines condicions viuen…
El producte final del projecte és plantejar-nos què podem fer nosaltres respecte a aquesta situació i dur a terme alguna acció o campanya a nivell de poble.
La xerrada la venen a fer professionals que estan treballant amb persones refugiades a l’alberg de Berga i algunes d’aquestes persones que estan a l’alberg.
Estem segurs que rebrem una informació molt interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>