REPTES A 2n D’ESO: CATAPULTA’T A L’EDAT MITJANA

De l’11 al 15 de juny vam fer la setmana de reptes d’avaluació. El dia 18 també vam fer les presentacions orals com els companys dels altres cursos. En el nostre cas, vam fer la presentació del producte final del repte: una catapulta que havia de llançar el màxim de lluny possible un globus d’aigua.  Podeu veure’n algun vídeo a l’instagram o al Twitter de l’institut: @ie_santjordi.

A més a més, cada grup anàvem vestits de l’època medieval representant un estament concret. Ens va sortir rodó i comprovar per quins motius unes catapultes funcionaven millor que altres ens va permetre reflexionar entre tots plegats utilitzant els nostres coneixements de física i tecnologia.

Ah! I no ens oblidem de comentar que vam poder fer un Escape Room a l’institut! Vam tenir 20 minuts per poder resoldre els diferents enigmes que ens van proposar els professors. Vint minuts per escapar-nos del nostre confinament i salvar-nos de patir la pesta negra. Va ser molt divertit!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>