ELS D’EDUCACIÓ INFANTIL ANEM AL TEATRE

Dimecres dia 9 de maig els alumnes d’Educació Infantil vam anar al teatre a veure l’obra “Jai, el mariner” un espectacle de titelles i actors de veritat sense text i on la música fa de fil conductor. La història gira al voltant de tres comediants que van de port en port explicant aventures de mar i ara narren la història de Jai el mariner i el seu viatge cap a l’amor de la bonica Marie Claire. Una aventura emocionant, plena de balenes gegants, taurons famèlics, micos salvatges, tempestes i molt de mar.

Zipit Company, la companyia encarregada de fer l’obra, és una companyia de teatre de titelles creada el 2011 ubicada entre Tiana i Arenys de Mar. La companyia treballa per fer espectacles per transmetre històries màgiques d’aventures, emocions i sensacions. Els tres integrants de la companyia són Glòria Arrufat, Paulette San Martín i Ivo G. Suñé, tres joves amb una gran trajectòria artística com a titellaires i moltes més disciplines, ja que cadascun d’ells té diferents especialitats: interpretació, creació, vestuari i estètica, escenografia, construcció de titelles, il·luminació i so. La companyia ha fet gires arreu de l’Estat espanyol i també a l’estranger, en països com ara Israel, França, Mèxic i Suïssa.

Aprofitant que han fet una gira pel Bages, hem aprofitat per gaudir d’aquest màgic espectacle.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>