Llibre Dinosaures – Febrer/Març

Benvolgudes famílies,

El mes de febrer i març, la Yasmin, en Dominick, la Lucia B, i la Lucia M. han explicat a la resta de companys/es les seves vivències i anècdotes del cap de setmana!

En Dominick ens ha explicat que s’ho passa molt bé amb els seus germans al parc del vaixell i que ha estat molt divertit compartir-ho amb els seus ninos (Wadle Dee i Wadle Doo).

La Yasmin ens ha dit que li agrada molt la “sirenita” i que li jugar a la platja amb les galledes. També ens ha dit que han celebrat l’aniversari de la seva germaneta que ha fet 2 anys!

La Lucia B. s’ho ha passat molt bé mirant la pel·lícula de Happy feet. També va aprofitar per anar a la platja amb la seva família i la seva gossa Sakura. Ens ha dit que li agrada molt aprendre a  cuinar!

La Lucia M. ens ha explicat que li agrada molt anar a jugar al parc i estar amb el seu gosset i menjar el seu menjar preferit que són les patates amb Frankfurt.

 

Quins caps de setmana més divertits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>