Llibre Dinosaures – Abril / Maig/Juny

Benvolgudes famílies,

El mes d’Abril, Maig i Juny, el Karim, la Nome, en Quim, en Mahamadou, en Mohamed, la Maria, l’Amir i l’Andrés han explicat a la resta de companys/es les seves anècdotes i vivències durant el cap de setmana. 

El Karim ens ha explicat que la seva família té un hort i el cap de setmana ajuda al seu pare a fer la collita. També van aprofitar per fer una pizza de tonyina que estava molt i molt bona!

La Nome ens ha dit que va anar amb la seva tieta i els seus germans a la platja a jugar i a veure els vaixells que li agraden molt.

En Quim ens va presentar al seu gatet que es diu Spark. També ens ha explicat que va anar a jugar a la platja amb la seva família i van fer bombolles de sabó. El diumenge van sortir a fer un passeig amb la bici i per la tarda van veure una peli de Disney.

En Mahamadou ens ha dit que li agrada molt jugar a futbol amb el seu germà gran, al parc de la petanca i que cuida molt al seu germanet petit que té 1 any.

En Mohamed es diverteix molt jugant a casa amb els cotxes, fent figures de plastilina i anant al parc per les tardes. També ens ha dit que el seu menjar preferit és la pizza i que els dissabtes al vespre acostumen a menjar-ne.

La Maria aprofita el cap de setmana per jugar amb les seves cosines al parc i li agrada molt posar-se disfresses i jugar amb la cuineta.

L‘Amir ha aprofitat el cap de setmana per cuinar una pizza molt bona amb els seus germans!! El dissabte van veure l’espectacle dels personatges de la patrulla canina!!

L’Andrés juga molt al futbol i li agrada també anar al parc amb la bicicleta. disfressar-se d’Spiderman li diverteix i s’ho passa molt bé. A casa gaudeix molt jugant amb les eines i fent construccions!

Gràcies a totes les famílies per la seva participació i dedicació. Ens ho hem passat molt bé compartint les nostres vivències!