La Volta al Món en 80 dies: una proposta gamificada per treballar la proporció, el percentatge i l’escala

La volta al món és una de les obres més conegudes de Jules Verne. L’obra explica les aventures de Phileas Fogg, un home ric, reservat i metòdic que té per objectiu fer la volta al món en 80 dies.

Aquesta història que molts vam viure a la nostra infància en forma de dibuixos animats cobra vida ara en forma de proposta de gamificació a l’aula de matemàtiques de 6è. Així, els nostres joves alumnes hauran d’acompanyar a en Phileas Fogg en la seva aventura al voltant del món.

Així, al llarg de les diferents sessions de matemàtiques s’enfrontaran a reptes i problemes matemàtics. De la seva resolució dependrà que puguin avançar o no.

Però a més, hauran d’anar amb compte amb els sabotatges d’en Transfer, que intentarà aturar als diferents equips proposant-los diferents problemes.

Esperem que malgrat aquests sabotatges, puguin fer front als diferents reptes i aconseguir arribar a Londres abans del dia 80è de viatge.

Aprofitem per deixar-vos la cançó de capçalera de la sèrie de dibuixos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>