Festa de la Castanyada 2020

Aquest any celebrarem la Castanyada amb una gran festa!

Farem un treball interdisciplinar que treballarà totes les àrees de manera transversal: medi social, plàstica, música, educació física i valors.

Tot i que aquest any les famílies no podeu entrar al centre, hem preparat un seguit d’activitats per tots els infants molt engrescadores. Les especialistes de Música i Ed. Física estan preparant una cançó i un ball que el dia 30 cantarem i ballarem al pati, tot respectant els grups bombolla i totes les mesures d’higiene i seguretat.

El dia 28 i 29 farem tallers de plàstica a les classes i viurem un espectacle teatral finançat per l’AMPA a càrrec de la companyia Teatre Aula, que es diu “La Castanyera perduda”.

El dia 30 els nens i nenes podran portar castanyes de casa per menjar a les classes. A l’escola els donarem una paperina per omplir per aquest dia.

També hem preparat un concurs per a fer castanyes ben originals. Us deixem el cartell del CONCURS de la Castanyada. Esperem que tots hi participeu!!! Teniu temps fins el dia 27 d’octube! Animeu-vos!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>