Portes obertes de Batxillerat

El dia 8 de maig a l’Angeleta fem la jornada de portes obertes de Batxillerat. Serà una oportunitat única per conèixer aquets estudis i totes les nostres instal·lacions i aules, sobretot les aules de Batxillerat. Esperem poder atendre, mostrar, compartir i donar a conèixer el nostre institut a tothom que hi estigui interessat. Serà a partir de les 7 del vespre.

1 comentari

  1. Sílvia Alquézar

    Hola, Som una família interessada en el batxillerat d’arts escèniques. Volem assistir a la jornada de portes obertes, però coincideix amb un dels quatre instituts públics de la comarca que també oferta la modalitat escènica (INS Torre del Palau, de Terrassa). Si arribem una mica més tard de les 19h encara serem a temps de visitar el centre i rebre informació? És que la intenció és anar primer a les portes obertes de Terrassa, que comença a les 18h, i després venir fins al vostre centre de Sant Cugat. D’altra banda, també aprofitem aquest correu per demanar, de cara a properes edicions, si és possible que les portes obertes dels centres d’arts escèniques del Vallès Occidental no coincideixin en el mateix dia.

    Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>