Sortida BAT: UNA DE TEATRE, ART I MART

 

El passat dimarts, 12 de maig, els alumnes de 1r i 2n de BAT van participar en una sortida a Barcelona. Al matí van ingressar al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya), on van poder admirar obres mestres de l’art, des del Pantocràtor de Taüll fins a “La vicaria” de Marià Fortuny, en una visita centrada especialment en la col·lecció d’art modern. Un empatx d’art, fins que els vam donar l’alta.

Després, al migdia, vam canviar de planeta, per trepitjar l’exposició “Mart. El mirall vermell.” Al CCCB (que és un centre de cultura contemporània que està molt bé). L’exposició ens va transportar (en unes escales automàtiques que no s’acaben mai) a una altra galàxia.

Finalment, al vespre, el plat fort de la jornada: anar al TNC (Teatre Nacional de Catalunya, tot i que podria ser d’Atenes) per veure el muntatge complex de l’obra “L’Emperadriu del Paral·lel”, dirigida i conjuminada pel prestigiós Xavier Albertí, amb l’actuació estel·lar de Pere Arquillué, Carme Sansa i… Silvia Marsó. Entre cançons i acudits hi sortien en Ferrer i Guàrdia (de fet, sortia de la paret), en Valle-Inclán i l’ínclit Alejandro Lerroux, acompanyat per un gat mort. Un xou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>