Informació prova específica d’excursionisme

QUALIFICACIONS PROVISIONALS!

 

 

La prova específica d’accés a excursionisme es realitzarà el 19 de març.

Materials per fer la prova

Material obligatori que ha de portar l’aspirant per la realització de la prova específica d’accés al 1er nivell del grau mitjà d’excursionisme.

– Roba de muntanya adequada, tèrmica i impermeable/transpirable, per si cal fer la prova en condicions meteorològiques adverses.

Capa llarga de pantaló i tres capes de cos; element de protecció tèrmica per al cap i les extremitats. Per possibles esperes entre proves, et recomanem portar roba de recanvi.

– Botes de tresc, amb protecció del turmell i sola adherent.

– Motxilla amb capacitat suficient per al material, l’equip personal i els 10 kg de pes mínim obligatori amb què s’ha de fer la prova de condició física.

El material descrit en aquesta relació, l’equip personal, la beguda i el menjar que es consumeixi durant la prova no formen part dels 10kg. Cal assegurar que la motxilla de transport permet tota aquesta càrrega. Cadascú és responsable de portar objectes que puguin portar-se dins de la motxilla i que sumin 10kg. Si no saps com assolir el pes, et fem una proposta solidària: s’accepta que portis aliments bàsics (completament envasats) que, un cop acabada la prova, els pots deixar com a donació i seran repartits entre entitats benèfiques de la comarca.

– Brúixola.

– Cartografia de la zona (la proporciona l’organització).

– Beguda i menjar.

Suficient per a tota la jornada.

– Farmaciola individual.

– Protecció solar i pel fred.

Mòbil amb bateria carregada.

http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/serveis-tramits/proves/proves-acces/espec-esportius/material/ma-excursionisme.pdf

Referent a l’equipament i material, aquelles persones que ho considereu oportú podreu fer ús de bastons per superar alguns dels trams de l’itinerari previst.

Excursionisme. Contingut i descripció de la prova específica d’accés

Prova específica d’accés al 1er nivell del grau mitjà d’excursionisme.

http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/serveis-tramits/proves/proves-acces/espec-esportius/contingut/cont-excursionisme.pdf

Horari:

07:30    Convocatòria a l’Institut L’Alt Berguedà.

07:45    Acreditació i lliurament de dorsals. En aquest moment cal estar degudament equipat i amb la motxilla preparada.

08:00    Reunió de presentació.

08:30    Revisió de material i comprovació del pes de la motxilla.

09:00    Primera sortida.

Lloc de realització de la presentació:

Institut L’Alt Berguedà http://agora.xtec.cat/iesaltbergueda/

Avinguda Salarich, 29

08695 Bagà

https://www.google.es/maps/place/I.E.S+Alt+Bergued%C3%A0/@42.2524895,1.8624805,16z/data=!4m5!3m4!1s0x12a5750499f1a525:0x827e8d3aa357a1a9!8m2!3d42.2527011!4d1.864942

Informació      Calendari i lloc       Material

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>