Ja tenim a punt els embolcalls per portar els entrepans!

Benvolgudes famílies,

Us volem informar que en els propers dies el centre lliurarà a tot l’alumnat embolcalls per a poder portar-hi l’esmorzar. Aquests embolcalls han estat subvencionats per l’Ajuntament de Bagà a instància del nostre centre i amb la col·laboració de l’AMPA, per ajustar-nos a les campanyes de sostenibilitat ambiental que formen part del nostre projecte educatiu, concretament el Projecte Escola Sostenible.

El nostre objectiu, a curt termini, és eliminar el paper d’alumini com a embolcall dels entrepans i anar progressant en la implementació de mesures cap a un institut més sostenible, per tant, us demanaríem la vostra implicació i ajuda en aquesta iniciativa de substituir els embolcalls tradicionals (paper d’alumini, plàstic,…) pels embolcalls de roba, molt més ecològics.

Us recomanem que poseu el nom del vostre/a fill o filla a l’embolcall que se us lliurarà per evitar confusions i pèrdues.

Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>