Visita d’Ana Alcolea

Ana Alcolea nascuda a Saragossa i és llicenciada en Filologia Hispànica i diplomada en Filologia Anglesa. A més, ha estat professora de Llengua i Literatura durant més de vint anys, i ha publicat edicions didàctiques d’obres de teatre i nombrosos articles sobre l’ensenyament de Llengua i Literatura. Adora conèixer altres cultures i altres llengües. El 2009 apareix la seva primera novel·la per a adults, “Sota el lleó de Sant Marc”. Ha publicat les novel·les juvenils “El medalló perdut”, “El retrat de Carlota”, “On aprenen a volar les gavines”, “El bosc dels arbres morts”, “La nit més fosca” (VIII Premi Anaya de Literatura Infantil i Juvenil, White Ravens 2012 i Premi CCEI 2012), “El secret del galió” i “El secret del mirall” (tots dos recomanats per la Fundació Cuatrogatos); i dos llibres infantils: “L’abraçada de l’arbre” i “Castells en l’aire”. En 2016 va ser guardonada amb el premi Cervantes Chico.

A l’Institut d’Almenar hem tingut la sort de rebre’n la seva visita i poder passar una estona molt entretinguda amb ella. En podeu veure totes les imatges a la GALERIA!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>