Taller d’Escacs

El dimarts passat, 1 d’octubre, ha començat el Taller d’Escacs a l’hora del pati llarg (de 10:15 a 10:40).

De bones a primeres, cal dir que ha estat tot un èxit perquè s’han presentat 16 persones disposades a mirar, pensar i finalment, jugar. “Ho hem fet tot amb ordre i se’ns ha passat la mitja hora volant” comenta en Marcel Bonet, un dels professors voluntaris per a aquesta activitat.

En segon terme, dir-vos que encara hi ha 4 places lliures, ja que tenim 10 taulers nous amb les seves peces a joc i espai de sobres a l’aula (l’aula on es realitza és la 13 bis).

Finalment, comentar-vos que els Escacs estan reconeguts pel Parlament de Catalunya com d’utilitat pública i aquest va instar l’any 2010 a Govern, Ajuntaments, Famílies, Organismes Educatius, etc. a prendre iniciatives per difondre’ls i fomentar-ne la pràctica entre la població catalana, especialment en els àmbits educatiu, lúdic i de la salut; posteriorment, trobem la declaració del Parlament Europeu de 15 de març de 2012 la qual “insta els estats membres a introduir els escacs en l’àmbit educatiu” Conseqüentment, a l’INS Almenar ja hem mogut peça.

Vinga, animeu-vos a participar! 

 

6 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>