L’INS Almenar participa al 1r Dictat Plurilingüe de la UdL

El Saló Víctor Siurana de la Universitat de Lleida (UdL) va acollir, el passat 30 d’abril, el Dictat plurilingüe, un concurs que organitza la Facultat de Lletres amb l’objectiu de donar a conèixer aquest centre entre l’alumnat i el professorat de Batxillerat i promoure, al mateix temps, les competències lingüístiques en anglès, castellà i català.

Aquesta primera edició, que s’estrena amb la participació de 24 estudiants de dotze centres de Lleida ciutat (4), Balaguer (2), Almacelles, Almenar, Mollerussa, Bellpuig, Ponts i Seròs, ha comptat amb la col·laboració dels departaments d’Anglès i Lingüística, Filologia Catalana i Comunicació, i Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica de la UdL i el vicerectorat d’Estudiants.

Del nostre institut hi van participar la Natàlia Badia i l’Elna Figuera, de 1r de batxillerat, i van quedar en la sisena posició. Tots els participants van mostrar un alt nivell de coneixements en les tres llengües que calia utilitzar durant el dictat, i va ser finalment l’INS Josep Lladonosa de Lleida qui va guanyar aquesta primera edició.

15-16 Dictat plurilingüe 2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>