Dos dels nostres alumnes han aconseguit entrar a formar part del programa Bojos per la ciència!

 

INS ALELLA – Marta Lladós i Ferran Arnau

 

Aquest curs han estat seleccionats Marta Lladós, 1BAT A, bojos per la medicina, i Ferran Arnau, 1BAT A, bojos per les matemàtiques.

Bojos per la ciència és un programa que organitza la Fundació Catalunya La Pedrera adreçat a estudiants de 1r i 2n de batxillerat amb l’objectiu de fomentar les vocacions científiques entre els joves i potenciar l’excel·lència educativa.

Durant la propera edició que començarà al 2019, Bojos per la ciència oferirà -a través d’11 cursos-, l’oportunitat a estudiants catalans de batxillerat, que tenen i demostren aptituds en el camp de les ciències, d’aprofundir en la teoria i les tècniques científiques dins dels diferents camps de recerca proposats: Supercomputació, Bioquímica, Bioenginyeria, Biomedicina, Química, Medicina, Economia, Física, Matemàtiques, Nutrició, i Noves tecnologies.

Enhorabona a tots dos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>