Espai TAC

El nostre espai web s’ha transformat i s’ha adaptat a les necessitats de la nostra comunitat d’aprenentatge en els darrers dos cursos. Fins al curs curs 2014-2015, disposavem d’una plataforma moodle que feia també les funcions d’espai web del centre, de llibres digitals, de diferents blocs (desocupadolector.com, llumdemar.com, alnuvol.info), de twitter, de facebook,…

El curs 2015-2016 descobrim que el Departament d’Ensenyament ofereix una eina anomenada nodes per crear la web dels centres, basada en wordpress. En aquell moment vam pensar que era una bona oportunitat, ja que tots els nostres estudiants havien treballat amb blocs i coneixien aquesta eina de comunicació. Gràcies a això i a l’esforç dels nostres col·laboradors i col·laboradores aquest projecte creix dia a dia!

Per cercar idees i millorar la nostra comunitat d’aprenentatge, consultem les següents comunitats:

 XTEC BLOCS Nodes Xtec  edublogs

Per últim, participem en el seminari “Coordinació en tecnologia de l’aprenentatge i coneixement” del Centre de Recursos Pedagògics del Baix Maresme per fer xarxa i compartir experiències amb altres centres de la nostra zona.

crp-baix-maresme