El nostres projectes

Animació i edició de la imatge digital

Experiència col·laborativa on s’elabora un petit projecte audiovisual dissenyat i creat pels estudiants de 1r de Batxillerat de la matèria de Cultura Audiovisual, assessorats per la professora Montse Agustí, i que es presentarà a la I Jornada de Tecnologia digital i Educació artística #TAC_Art.

TAC ART

 

Capgirem la classe de música

Projecte en el qual s’aproparà la metodologia Flipped classroom als estudiants de música de 3r d’ESO mitjançant el bloc blocs.xtec.cat/flippedclassroommusic. Aquesta experiència s’aplicarà a l’aula durant el tercer trimestre d’aquest curs i es desenvolupa dins del Màster universitari d’Educació i TIC de la Universitat Oberta de Catalunya, que realitza en Quique Vallet, professor de música.

 

Co-ResponsaVIHlitat

Projecte en el qual participen estudiants de 1r de batxillerat de l’optativa de Biologia i Geologia, orientats per la professora Glòria Pegueroles. Juntament amb estudiants de diferents centres, investigadors/es i altres agents socials elaboraran un llistat de prioritats de recerca en matèria de prevenció del VIH/sida mitjançant metodologies de deliberació col·laborativa.

 

Comunitat d’aprenentatge al núvol

Proposta del seminari de Tecnologia on es fomenta el treball col·laboratiu i la gamificació en aquesta matèria per al primer cicle de l’ESO amb la finalitat que els estudiants redactin o curin continguts amb eines del núvol i/o apps.

 

al-nuvol-min al-nuvol-min

 

Pansifica’t

Experiència en la qual els estudiants de 1r de Màrqueting digital del CFGS Màrqueting i Publicitat en el món vitivinícola utilitzen diverses eines digitals i xarxes socials per comunicar les activitats (tasts, sortides,...) que realitzen durant els seus estudis.

 

 

 

Projecte de lectura a l’ESO

Projecte iniciat pel seminari de Llengua castellana i Literatura i amb la col·laboració posterior dels seminaris de Llengua catalana i Literatura i Matemàtiques, que té l’objectiu de fomentar l’hàbit de lectura entre els estudiants de l’ESO.

 

 

 

Fem un booktrailer

Experiència proposada per la Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella i impulsada pels seminaris de Llengua castellana i Literatura i de Llengua catalana i Literatura, en la qual els estudiants de primer d’ESO han d’elaborar un booktrailer en grup i treballar el llenguatge audiovisual amb la intenció de comentar la lectura d’un llibre.

biblioteca-ins-alella-min biblioteca-copia-min

Tutoria entre iguals

Proposta en la qual els estudiants de 4t d’ESO actuen com a tutors dels estudiants de 1r d’ESO amb la intenció d’ajudar-los a adaptar-se al nostre centre.

tutoria-entre-iguals-2