L’Institut Vila de Gràcia va rebre la Medalla d’Honor el 2003

La Medalla d’Honor de Barcelona és una distinció creada el 1997 per l’aleshores alcalde de Barcelona, Joan Clos i Matheu. S’atorga anualment des de 1998 i va ser instituïda amb motiu del centenari de les agregacions dels municipis de l’entorn a Barcelona, els actes solemnes que es celebren anualment al Saló de Cent.

La distinció vol destacar tots aquells que han contribuït al desenvolupament d’una consciència ciutadana i han destacat en la defensa de Barcelona, així com per les seves virtuts i valors cívics. Els guardonats ho són per la seva trajectòria i també com a símbol i com a representants d’una ciutadania compromesa amb els valors de la solidaritat, la convivència, el desenvolupament sostenible, el diàleg i la cultura de la pau.

L’any 2003, quan Pilar Figueres era la directora, el Vila de Gràcia va aconseguir aquest guardó juntament amb les persones i entitats que s’anomenen a continuació:

Joan Alemany i Esteve, Aldees Infantils SOS de Catalunya, Amnistia Internacional de Catalunya, Jaime Arias Zimerman, Salvador Escamilla i Gómez, Agustí de Semir i Rovira, Maria Datzira i Cervera, Fundació Prisba, Josep Vilar i Bresó, Montserrat Vilas i Sitjes, Francesc Boix i Torres, Jordi Romeu i Barrera; Coordinadora d’Entitats Pro Persones amb Disminució del Districte de les Corts, Mercè Piqueras i Carrasco, Escoles Públiques de Primària del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, Maria Salvo i Iborra, IES Vila de Gràcia, Josep Gimeno i Capilla, Maria Mas i Canals, Coral Canticorum Rafael Juncadella i Urpinas, Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu, Paulina Torres i Marqués, Manuel Martínez i Arcos, Salvador Torres i Romeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>