Protegim les plantes, protegim la vida

En el marc de la setmana de la ciència i sota el lema “Protegim les plantes, protegim la vida”, aquests dies al vestíbul de l’institut, hi podreu trobar l’exposició “La nació de les plantes”. Aquest curs volem retre homenatge al món vegetal, imprescindible per a la nostra vida i la del planeta i ho hem fet recollint els 8 articles d’una constitució feta des del món vegetal, imaginada pel neurobiòleg vegetal, Stefano Mancuso. En total són 8 articles que configuren una constitució justa i parlen de l’equilibri i responsabilitat amb tots els éssers vius del món. Hi podreu trobar llibres, tant de ficció com de coneixements, àlbums fantàstics que ens endinsen al món de les plantes.

Es tracta, a més, d’una exposició “viva” plena de plantes i amb llibres que aniran canviant al llarg dels dies. Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>