La companyia La Calòrica ens visita

Part de La Companyia La Calòrica ens va visitar la setmana anterior per comentar amb l’alumnat de 1r d’ESO l’obra de teatre que prèviament havien vist. El Xavi Francès i l’Israel Solà (els podeu veure a les fotos) ens van explicar les seves experiències a la biblioteca del nostre institut.

La companyia de teatre La Calòrica neix l’any 2010 quan un grup d’amics acabats de graduar a l’ Institut del Teatre decideixen que ni el panorama de crisi ni la manca de recursos  els dissuadiran de fer el teatre que volen fer; un teatre ambiciós, compromès i on tots els llenguatges que intervenen en el fet teatral treballin junts i estiguin tractats amb la mateixa profunditat.

Més preocupada  per arribar fins al fons en cadascun dels seus projectes  que en trobar una fórmula i repetir-la, La Calòrica ha investigat territoris estètics i temàtics molt diferents. La reflexió política i l’ús de l’humor per abordar les problemàtiques més serioses són el seu principal denominador.

Actualment, la companyia està formada per en Xavi Francés, l’Aitor Galisteo-Rocher, l’Esther López, l’Albert Pascual, en Marc Rius, l’Israel Solà, la Júlia Truyol i en Joan Yago.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>