Comencen les classes a l’Espai Jove La Fontana

Comencen les classes a l’Espai Jove La Fontana.

Ja fa un parell de setmanes que han començat les classes a l’Espai Jove La Fontana. La primera setmana ha estat d’adaptació i, a hores d’ara, ja sabem quines són les necessitats que caldrà atendre. Enguany fem classes en diversos espais degut a l’augment de grups per reduir les ràtios a les aules. Així és com hem començat a fer algunes classes a Casa Anita, a l’Espai Jove… recordem que l’any passat només teníem dos grups de 2n, 3r i 4t d’ESO i que, actualment, en tenim tres de cada nivell. Això permet que els grups siguin de 20 alumnes i que, en cas de confinament d’algun grup, hi hagi el menor número d’alumnes possibles a casa.  

Actualment l’alumnat que es desplaça és el d’ESO per fer Arts Escèniques i l’alumnat de 1r de Batxillerat social-humanístic i escènic per fer les diferents disciplines del seu currículum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>