Xerrada sobre salut mental per a 4t d’Eso

Avui els alumnes de 4t d’Eso A i B han tingut una xerrada sobre salut mental organitzada per Ments Obertes.

Salut Mental Catalunya és la marca compartida per Federació Salut Mental Catalunya, AMMFEINA Salut Mental Catalunya i Fundació Salut Mental Catalunya. Aquesta aliança té la voluntat de fer un pas endavant, reforçar els seus projectes propis i continuar treballant per a la millora de la salut mental en tots els àmbits, compartint estratègies i optimitzant recursos. Salut Mental Catalunya és l’aposta per tal de fer més visible la salut mental i generar noves aliances i oportunitats que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones.

Aquest és el projecte de Salut Mental Catalunya: contribuir que les persones amb problemes de salut mental participin dins la societat, en igualtat d’oportunitats. Perquè ningú no sigui exclòs i tothom pugui exercir els seus drets com a ciutadà. Perquè totes les persones puguin tenir aficions, amics i feina. En definitiva, perquè puguin tenir una vida plena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>