Relaxació al parc

L’últim dia de l’UD de relaxació amb 4t ESO va tenir lloc al Parc del Turó. La sessió va consistir en realitzar postures de ioga per parelles (assanas) i en una meditació mindfulness guiada per la professional i iogui Cristina Accarino. L’objectiu principal va ser unir físic-ment-respiració;  posar-se en contacte amb l’interior i reduir al mínim pensaments i sentiments que distreuen o causen tensió. La Cristina, durant 15 minuts, va aconseguir que els alumnes estiguéssin en el present, és a dir, tornéssin a l'”aquí i ara” prestant atenció a l’estat de consciència. Finalment, el feedback va ser positiu i sobretot es va valorar el fet de disposar d’eines com aquesta per a situacions d’estrès o ansietat que poden arribar en qualsevol moment. 

Existeix un proverbi zen que diu “Deberías sentarte 10 minutos al día para meditar, a menos que estés muy ocupado, entonces deberías meditar una hora”. Aquest petit tastet d’equilibri interior que han fet els alumnes de 4t ESO segur que els ajudarà a promoure el seu benestar i la seva salut mental.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>