4t d’Eso visita la Fàbrical del Sol

Els alumnes de 4t d’Eso van visitar la Fàbrica del Sol i van poder fer punts de llibre per a la diada de Sant Jordi 2018. A l’ateneu van tenir l’oportunitat de treballar amb impressores 3D i coneixer els diferents tipus i models existents.

La Fàbrica del Sol és un equipament d’educació ambiental promogut per l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

La rehabilitació de l’espai ha integrat mesures i solucions ambientals, com ara l’aprofitament de l’aigua pluvial, una jardí vertical interior, una bomba de calor geotèrmica, una pèrgola i una paret mitgera amb plaques fotovoltaiques, a més de ventilació natural.

L’edifici demostratiu està obert a tothom per donar a conèixer i estendre la cultura de la sostenibilitat.

Ateneus Fabricació (@BCN_AteneusFab) ha tuitat:
L Ateneu de Fabricació de la Fàbrica del Sol rep aquesta setmana als alumnes de l’IES Vila de Gràcia, que han dissenyat punts de llibre amb motiu del dia de Sant Jordi. #AFFS #AFLC #AFCM #BCN_AteneusFab https://t.co/myQ8M35r73 https://twitter.com/BCN_AteneusFab/status/986573915802697728?s=17

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>