Xerrada del Doctor Alcolea

Dijous passat els alumnes de 3r d’Eso van poder gaudir d’una xerrada sobre malalties neurodegeneratives a la biblioteca de l’Institut Vila de Gràcia. La va fer el doctor Daniel Alcolea de l’Hospital de Sant Pau.

El Dr. Daniel Alcolea es va llicenciar en Medicina a la Universidad de Navarra el 2003 i es va especialitzar en Neurologia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona). Va obtenir el Doctorat en Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb la seva tesi doctoral centrada en la determinació de biomarcadors de líquid cefaloraquidi per l’estudi de les vies patofisiològiques de la malaltia de l’Alzheimer. Les seves principals responsabilitats com a neuròleg adjunt del Servei de Neurologia són l’avaluació, diagnòstic i tractament de pacients amb problemes de memòria. Els seus principals interessos en la recerca se centren en el descobriment i desenvolupament de biomarcadors de líquid cefaloraquidi pel diagnòstic primerenc i precís de les malalties neurodegeneratives. El Dr. Alcolea també col·labora com a associat clínic a la Facultat de Medicina de la UAB.

 

Aquesta xerrada està dins el programa d’APS intergeneracional (Fundació Uszheimer).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>