Xerrada de Jordi Samsó a 3r d’Eso

La setmana passada Jordi Samsó (encarregat d’acolliment al Casal Lambda de Barcelona) va fer una xerrada a l’alumnat de 3r d’ESO del nostre Institut.

No és fàcil trobar algú que hagi viscut en primera persona totes les fites del moviment gai a Catalunya i a tot l’Estat. El Jordi Samsó és sens dubte un d’ells. El seu compromís amb el moviment es remunta a l’any 1979, quan encara estava en vigor la Llei de Perillositat i Rehabilitació Social, que considerava els homosexuals com un perill per a la societat. En aquells primers anys de democràcia l’activisme gai passava per formar part del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) o, més tard, del Casal Lambda (fundat com a tal el 1988), però sobretot, i el que exigia més valentia, per prendre part en manifestacions i accions de protesta quan eren molt pocs els que s’atrevien a donar la cara al carrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>