Finalitza el programa STEAM 2019

El Consorci d’Educació de Barcelona i Barcelona Activa, amb la col·laboració de l’Acadèmia de les Ciències de Nova York, impulsen el Programa STEAM a les aules. La iniciativa neix per a la promoció dels coneixements, les competències i les vocacions científiques entre els estudiants de 1r i 2n d’ESO.

El programa STEAM a les aules (Science, Technology, Art, Engineering and Mathematics) vol fer les ciències accessibles a tothom, nois i noies, ampliant la perspectiva de gènere i desmitificant la figura del científic lligada a un estatus socioeconòmic. S’ha afegit la “A” al concepte STEM perquè es vol introduir mica en mica la mirada artística i creativa.

Enguany ha estat el quart any de vida del programa i els nostres alumnes ho han gaudit d’allò mes. La cloenda va incloure un petit berenar pels participants.

Aviat penjarem vídeos d’algunes de les creacions fetes al llarg del temps que ha durat el programa.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>