2n d’Eso amb la Magic Line

2n d’Eso comença a treballat amb la Màgic Line… tenim 2 equips preparats per participar-hi. Però us necessitarem per arribar al nostre objectiu ja que cada equip haurà de recollir una aportació econòmica simbòlica que es destinarà a la Fundació Sant Joan de Déu pels sense sostre. No us despisteu i esteu atents a les propostes dels nostres equips.

Què és la Magic Line?

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu a Barcelona i Palma de Mallorca.

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització. Cada any s’organitzen centenars d’accions solidàries arreu del territori! No us ho podeu perdre!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>