2n d’ESO a Cosmocaixa

2017-cosmocaixa-1 La setmana passada 2n d’Eso va visitar Cosmocaixa, a on van poder gaudir de l’exposició permanent a més de fer un taller anomenat: “L’energia; el planetari: aprofundir en l’estudi de l’energia i conèixer més el nostre sistema solar”. La sortida estava organitzada pel departament de Física i Química i va ser tot un èxit.

Cosmocaixa Barcelona és un museu de ciències que es va inaugurar el 2004 després de la remodelació del seu predecesor, el Museu de Ciències de Barcelona, inaugurat el 1981. El 2006, el ‘Foro Europeo de Museos’ li va atorgar el Premi del museu europeu de l’any, guardó que reconeix cada any els nous museus que han realitzat avanços i innovacions en l’àmbit museistic. El museu guardonat allotja durant un any l’estatua de Henry Moore ‘The Egg’, que simbolitza el premi. A tot el país només hi ha quatre museus que han rebut aquest guardó.

2017-cosmocaixa-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>