Primera Gran Competició de Tangències

Enguany s’ha fet la Primera Gran Competició de Tangències amb l’alumnat de Dibuix Tècnic de 1r de Batxillerat. La prova va consistir en resoldre un exercici de tangències de selectivitat en el menor temps possible i sense oblidar nomenclaturar ni la qualitat de línia. El premi era una magdalena amb xocolata (que es va aconseguir gràcies als esmorzars que ens porten l’alumnat de 4t d’ESO). La iniciativa els hi va agradar força i s’hi van abocar de valent, el resultat va donar un guanyador; l’Eloi Aranda, que va resoldre l’exercici en menys de 5 minuts (cronometrats), seguit molt d’aprop del Sergi Vázquez.

La iniciativa no pretén fomentar la competitivitat, si no desenvolupar aptituds per aconseguir que es resolguin els exercicis amb velocitat de cara a estar preparats i preparades per presentar-se a les PAU.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>