Preinscripció Batxillerat 2019-2020

PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT CURS 2019/20

Enguany no es pot presentar en paper. S’ha de fer informàticament i teniu dues possibilitats. Tant en una com en l’altra podeu fer tantes modificacions com vulgueu dins el període de presentació de sol·licituds. Únicament serà vàlida l’última enregistrada.

Recordeu que només cal fer una preinscripció, posant tots els centres als quals voleu optar per ordre de preferència.

Telemàtica (emplenar el formulari amb suport informàtic i portar-lo al centre): Entreu a aquesta adreça :

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/batxillerat/ introduïu les dades a la web del Departament, imprimiu el resguard, signeu-lo i porteu-lo, junt amb la documentació acreditativa, al centre en el que demaneu plaça en 1a opció, dintre del període de presentació de sol·licituds. Si no es presenta el resguard, no es considera vàlida.

L’alumnat de fora de Catalunya o no escolaritzat a partir del curs 2015-2016 només pot fer-la per aquesta modalitat. Si sou alumnat nou al sistema educatiu de Catalunya heu de deixar en blanc el camp IDALU.

Si l’alumne és menor d’edat ( o no fa els 18 durant l’any 2019) ha de presentar la sol·licitud el pare/mare/tutor.

  1. Electrònica (queda enregistrada en acabar la introducció de les dades i desar) : Entreu a aquesta adreça: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/batxillerat/ Us haureu d’identificar amb un certificat digital: es pot fer per diferents aplicacions: idCAT Mòbil, Certificat Digital, DNI electrònic o Cl@ave. I els que treballeu a l’administració per GICAR (ATRI).

El més fàcil per donar-vos d’alta si no en teniu cap és l’idCAT (quan us doneu d’alta les vostres dades ja queden al fitxer de la “Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya” i podeu fer molts tràmits a banda de la preinscripció). Per donar-vos d’alta d’idCAT cal que aneu a: https://idcatmobil.seu.cat i només necessiteu: el mòbil, una adreça electrònica, el DNI i el codi de barres de la Targeta Sanitària Individual. Cal ser majors de 16 anys o en el seu cas el tutor/pare/mare. Un cop donats d’alta podeu fer la preinscripció electrònica i si no hi ha cap error no cal que presenteu cap mena de documentació al centre on voleu sol·licitar la preinscripció.

Per saber l’IDALU (Identificador De l’ALUmne), cal que accediu a:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/identificador-alumne

RECORDEU QUE TOTS ELS TRÀMITS ELS HEU DE FER ENTRE LES DATES ESTABLERTES PER A LA PREINSCRIPCIÓ: DEL 14 AL 21 DE MAIG. NO S’ADMETRAN PREINSCRIPCIONS FORA DE TERMINI!

documentació a presentar i calendari preinscripció Batxillerat 19-20

instruccions preinscripció Batxillerat 19-20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>