25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere

Algunes alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2017-2018 han decidit enguany commemorar el dia internacional contra la violència de gènere el·laborant unes pancartes que han restat a la façana del Vila tot el cap de setmana. La iniciativa va sorgit de la Vanesa González i s’hi van sumar la Paula Duhnke, la Nanouk Giménez i la Claudia Pàmies a l’hora de fer les pancartes. L’Anne Gnagui, la Maria-Lan Pedra, la Naomi González i la Lucia Vázquez també van aportar el seu granet de sorra a l’hora d’ajudar a penjar les pancartes.

A la imatge podeu veure les pancartes i el moment en que la Georgina Estrella penjava una d’elles.

El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia). En aquesta trobada les dones van denunciar laviolència de gènere en l’àmbit domèstic. El 1999, l’ONU va donar caràcter oficial a aquesta data.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>