El batxillerat d’arts escèniques de l’Ins Viladecavalls torna a participar al Memorial Democràtic

“Maus” serà l’espectacle en homenatge a les víctimes de l’Holocaust i per a la recuperació de la memòria històrica

Els alumnes de 1r de batxillerat de l’INS Viladecavalls representaran Maus, un espectacle que formarà part del Memorial Democràtic de La Generalitat de Catalunya per tal d’homenatjar a les víctimes del nazisme.

Maus, com a obra teatral, és l’adaptació d’un còmic autobiogràfic del seu escriptor, Art Spiegelman en el qual explica la vivència dels seus pares, a través d’una mirada periodística, al camp de concentració d’Auschwitz.
L’obra teatral es representarà en dues ocasions al Teatre Principal de Terrassa: el dia 25 de gener a les 21 hores, obert a tot el públic i gratuït fins a omplir l’aforament. I el dia 26 de gener, com a dia simbòlic en què van alliberar els presoners del camp d’Auschwitz, tindrà lloc l’acte Institucional del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya.

 El Projecte MAUS compta amb el suport del Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, el Departament d’Ensenyament, l’Ajuntament de Terrassa, el CAET (Centre d’Arts Escèniques de Terrassa) i el CEM (Escola de música de grau professional de Terrassa).

L’INS Viladecavalls també va participar-hi l’any passat amb l’obra “Els trens de la Memòria” que explicava com diverses persones eren enviades a camps de concentració per la seva condició jueva.