Orientació educativa i professional. Alumnat de 4t d’ESO

L’alumnat de 4t d’ESO estan a punt de finalitzar el seus estudis obligatoris i començar una nova etapa educativa. El procés de tria de l’itinerari formatiu és complicat: genera dubtes, incerteses, pors…

Per tal que la decisió sigui reflexionada, analitzada i adaptada a les necessitats de cadascú, del 12 al 16 de març s’han dut a terme diferents activitats des de la matèria d’orientació:

  • Visita a la UAB
  • Xerrada d’alumnes i coordinadora de batxillerat

La setmana passada, ex-alumnes del centre, que actualment estan cursant CFGM i CFGS van venir a explicar-nos la seva experiència en els cicles així com la metodologia d’estudi i treball que els caracteritza.

Divendres passat, amb el grup de 4tA, vam anar a la mostra del saló de l’ensenyament a Barcelona. Aquestes activitats conclouran el dia 6 d’abril, amb les últimes xerrades a l’alumnat de 4tB i el 12 d’abril amb la visita a dos instituts de Terrassa que ofereixen una àmplia oferta de cicles formatius: INS Terrassa i INS Santa Eulàlia. Tot això, per garantir que el nostre alumnat tingui èxit en l’opció educativa triada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>