Quins drets tinc?

La Quinzena del Drets Humans s’inaugura el 20 de novembre amb la celebració del Dia Universal dels Drets de la Infància, que coincideix amb la data en què l’any 1989, les Nacions Unides van aprovar la Convenció sobre els Drets de la Infància. Es tracta d’un document molt important perquè recull els drets civils, polítics, econòmics, socials i culturals dels nens i les nenes. Aquest reconeixement dels infants com un subjecte de ple dret va suposar un gran pas en favor d’un món més just i habitable.

Per recordar i defensar aquests drets l’Ajuntament de Terrassa, en col·laboració amb la Sindicatura de Greuges, celebrarà aquesta diada amb l’activitat Quins drets tinc?, un espectacle creat i protagonitzat per alumnes del Batxillerat d’Arts Escèniques dels instituts de Torre del Palau i de Viladecavalls que pretén visibilitzar i reivindicar la importància de garantir el compliment i l’efectivitat dels drets fonamentals de la infància.

Les representacions tindran lloc al Teatre Principal de Terrassa el dia 20, al matí es realitzaran dues funcions una a les 10.15  i una altra a les 12.30. A la tarda a les 20’30 tindrà lloc un altre passi obert a la ciutadania. L’entrada és gratuïta fins a esgotar l’aforament de la sala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>