Participació a la 7a Mostra de treballs de recerca de batxillerat de la Selva II

Participació a la 7a Mostra de treballs de recerca de batxillerat de la Selva II

per Irene Martínez Pérez -
Nombre de respostes: 0

El passat divendres 26 d'abril, els alumnes Pau Amargant i Carla Casals, que actualment cursen 2n de batxillerat al nostre Institut, van participar a la mostra anual de treballs de recerca que es va celebrar al Teatre de Blanes. 

Organitzada pels Serveis Educatius de la Selva II (Blanes), hi van participar alumnes de batxillerat dels instituts de Lloret, Blanes, Tossa de Mar i Vidreres. La Mostra serveix per donar a conèixer els resultats de les recerques efectuades pels alumnes als seus respectius treballs desenvolupats durant el batxillerat. 

En Pau ens va presentar les característiques del dispositiu que ha dissenyat i construït per facilitar el subministrament de medicació a persones depenents. 

 D'altra banda, la Carla ens va il.lustrar sobre la relació que existeix entre les matemàtiques i i el món de la màgia, a través d'un exemple pràctic ideat per ella. 

L'enhorabona a la Carla i en Pau per l'excel.lent feina feta i el reconeixement també per als tutors dels seus respectius treballs, els professors Carles Bosch i Mònica Mascort.