Dia de la Ciència a l'Institut Vidreres

Dia de la Ciència a l'Institut Vidreres

per Irene Martínez Pérez -
Nombre de respostes: 0

Dins del marc de l'activitat "Dia de la ciència a les escoles 2018", avui ens ha visitat el Dr. Jordi Garcia-Fernández, catedràtic del Departament de Genètica, Microbiologia i Estadística de la Universitat de Barcelona.
Ha impartit una conferència adreçada als alumnes de 1r i 2n de batxillerat sobre la nova ciència de la Evo-Devo, que combina la biologia molecular, l'evolució i la biologia del desenvolupament. Ha explicat de manera senzilla i amena com, a partir d'experiments duts a terme al laboratori de recerca que dirigeix, intenten esbrinar com els canvis genètics han estat els responsables dels canvis morfològics i per tant, la incidència que han tingut en el procés d'evolució de les espècies.
Ha estat una xerrada molt interessant i ha sabut captar l'atenció dels nostres alumnes, que al final s'han animat a plantejar-li una sèrie de preguntes que han contribuït a enriquir encara més les explicacions que ens ha donat. Una bona activitat per celebrar el Dia de la Ciència 2018 al nostre centre.

Xerrada Evo-Devo