Projecte Transformem: Visita al Casal d'Infants de Salt

Projecte Transformem: Visita al Casal d'Infants de Salt

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Avui, dimarts 3 de maig, hem començat el treball de síntesi de 3r i ens hem dividit en dos grups per fer dues excursions.

 

El nostre grup ha anat a conèixer el Casals dels Infants de Salt:


En primer lloc, hem anat al Centre Cultural de Salt on ens han rebut en Ferran, l'Estel i l'Alicia i ens han explicat diferents projectes que estan portant a terme en el casal: el Casal Adolescent de Salt, el Casal Obert Infantil i el "Projecte Vincles".

 

Tot seguit hem fet una parada per esmorzar i hem anat a fer un petit vol per la vila de Salt fins al Casal dels Infants, on la Natàlia, l'Anna, la Teia i la Jordina ens han explicat mes detalladament el Projecte "Vincles", un projecte per a mares i nens de 0 a 3 anys.  Ens han passat una presentació amb fotos de les activitats de l'any passat i ens han explicat que totes les activitats que realitzen estan destinades a fonamentar la relació mare-fill i a millorar la seva adaptació en l’entorn on viuen. La majoria són dones estrangeres que no parlen el català, per tant els fills tampoc. El projecte ofereix a les mares l’oportunitat de tenir contacte amb la llengua, aprendre’n les nocions bàsiques i de preparar els seus fills per quan hagin de començar a anar a escola.

                                            


Equip de reporters del Transformem