Nil Montilla, alumne distingit a les PAU 2015

Nil Montilla, alumne distingit a les PAU 2015

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Avui tanquem el curs 2014-2015 i ho fem de la millor manera possible. En Nil Montilla, alumne de l'Institut Vidreres ha estat guardonat com a un dels alumnes "distingits" de les PAU 2015. Aquest reconeixement es lliura a l'alumnat que com a mínim ha obtingut una nota de 9 a la fase general de la selectivitat. 

L'acte es va celebrar ahir al Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona) i en Nil va ser acompanyat pels seus pares i el director de l'Institut Vidreres. 


En Nil Montilla ha cursat tota l'ESO i el Batxillerat a l'Institut Vidreres i la seva trajectòria acadèmica i personal ha estat excel.lent. Felicitem a un bon estudiant i a una molt bona persona. Els professionals que treballem a l'Institut ens sentim orgullosos dels nostres alumnes i tu ets un clar exemple d`aquest fet. 

Volem felicitar al conjunt d'alumnes que s'han presentat a les PAU 2015 i a tots aquells que heu quedat a les portes del 9. Tots vosaltres doneu sentit a la nostra feina i ens anima a continuar lluitant per la millora educativa a Vidreres. Bones vacances. 

Nil Montilla, distingit PAU 2015