Els cicles d'informàtica visitem el PCiT de l'UdG i l'empresa ServeisWeb

Els cicles d'informàtica visitem el PCiT de l'UdG i l'empresa ServeisWeb

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Són les 8h del matí del dimecres 15 de maig de 2014 i sortim de Vidreres direcció al Parc Científic i Tecnològic de l’Universitat de Girona. Arribem a les 8:30h i entrem a l’edifici Narcís Monturiol. Ens dirigim a la sala d’actes i escoltem als 4 conferenciants de 4 empreses allotjades en aquest edifici. Primer el Centre EASY, després el grup HP, tot seguit l’empresa Codi Tramuntana i per finalitzar l’empresa Piggydreams. Tots els conferenciants són molt diferents, com les seves empreses... és el que els nostres professor buscaven, que ens transmetin diferents experiències del que és el funcionament d’una empresa.

Visita CFGM Sistemes microinformàtics i Xarxes de l'Institut de Vidreres al PCiT UdG

Acabem a les 10:45h del matí i els professors ens deixen 30 minuts per visitar les instal·lacions i fer-nos una idea del que és l’ambient de treball en el Parc. A les 11:15h tornem a agafar l’autobús per anar a l’empresa ServeisWeb, situada a Fornells de la Selva. És una empresa dedicada a oferir serveis web (hosting, housing, cloud computing, etc.) que es caracteritza per utilitzar aparells d’última generació, que garanteixen la més alta qualitat i eficiència dels seus serveis. Allà la visita s’inicia amb una conferència sobre el passat, el present i el futur de l’empresa per després anar a visitar les seves instal•lacions, incloent-t’hi el Data Center. Són unes instal•lacions impressionants.

Visita CFGM Sistemes microinformàtics i Xarxes de l'Institut de Vidreres a l'empresa Serveis Web

Finalment són les 14:00h, s’acaba la visita i hem de tornar cap a Vidreres. La valoració de la sortida per part dels alumnes és bona, és molt valuós per nosaltres visitar empreses per veure com treballen i s’organitzen.

CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Institut de Vidreres