Últim dia del treball de síntesi de 3r d'ESO

Últim dia del treball de síntesi de 3r d'ESO

per Berta Llach Ferrero -
Nombre de respostes: 0

Avui, divendres 9 de maig, ha finalitat el treball de síntesis de 3r d’ESO. Ha estat una setmana molt intensa per tots:

El dilluns i el dimarts vam dedicar-los a reflexionar sobre els objectius del Mil•lenni a l'institut. El dimecres vam participar en una gimcana organitzada pels alumnes de l’institut de Santa Coloma de Farners. El dijous vam rebre els alumnes de Santa Coloma i els vam organitzar una batucada, un taller d’igualtat de gènere, un taller de microrelats, un taller de comerç just, un taller de treball en equip i taller amb Basurarte on vam crear un hort vertical reutilitzant bosses de plàstic

I mentre tot això passava a l’institut 30 alumnes participaven en els camps locals del projecte TRANSFORMEM a Tossa de Mar.

 Avui divendres 10  de maig,  hem dedicat el dia a fabricar un joc. Un joc que hem construït amb materials de rebuig i que ens ha servit per posar en pràctica tot el que havíem aprés durant la setmana. Finalment, l’activitat estrella del dia ha estat gravar la cançó del transformem amb l’ajuda del músic i compositor Edgar Massegú.


Ha estat una setmana on hem treballat en equip, hem reflexionat, hem creat, però sobretot, ha estat una setmana on hem aprés que treballant junts podem transformar.