Notícies del lloc

Picture of Administrador/a Institut
Sortida de batxillerat a Barcelona
by Administrador/a Institut - Friday, 8 February 2019, 11:24 AM
 

Dimecres dia 6 de febrer, el Departament de llengües i el de socials va organitzar una sortida a Barcelona per als grups d'alumnes de batxillerat. Al matí vam anar al Teatre nacional a veure l'obra de Bertold Brecht, La bona persona de Sezuan. A la tarda els grups de 1r de batxillerat van anar a visitar la Sagrada Família i els grups de 2n a veure el Refugi 307 de la Guerra Civil (més aviat incivil).

Foto de grup

Més fotografies de la jornada.

 
Picture of Irene Martínez Pérez
Campionat de Robòtica
by Irene Martínez Pérez - Thursday, 7 February 2019, 1:39 PM
 

L'equip VIDBOTS va quedar segon de punts, empatat amb el tercer equip, al Campionat de Robòtica de la UdG que es va fer dissabte. Ha estat una gran experiència per als alumnes i estan molt contents de la seva participació.

A l'enllaç podeu veure més imatges de la jornada i l'àudio de l'entrevista a Ràdio Girona Cadena Ser: més imatges i àudio

Enhorabona per la feina feta!!

Vidbots

 
Picture of Irene Martínez Pérez
Viatge a Roma de 2n de batxillerat
by Irene Martínez Pérez - Friday, 1 February 2019, 10:51 AM
 

Les i els alumnes de 2n de batxillerat que cursen la matèria d´Història de l´Art han fet, com cada any, un recorregut artístic i cultural durant tres dies per la Ciutat Eterna, Roma. 

Aquí han pogut veure in situ moltes obres dels diferents estils del temari que estudien i que surten a les proves d'accés a la universitat.

Grup de 2n Bat a Roma