Instal·lacions

Biblioteca

A l’hora de pati, la biblioteca de l’institut és un espai tranquil on es pot llegir, estudiar, fer deures o connectar-se a internet i fer la feina del moodle. També és el lloc on es fan les xerrades de tutoria, les visites d’autors, els claustres de professorat…

       


La biblioteca a l’hora del pati

Xerrada Dolors Garcia Cornellà

 

Tallers

Hi ha dos tallers equipats amb eines i tot el material necessari per a fer les pràctiques de les assignatures de tecnologies d’ESO i batxillerat i els tallers de robòtica.

També disposem d’un espai adequat per construir robots, lligat a la participació a la Lego League.

   

Instal·lacions esportives

Les instal·lacions esportives pròpies de l’institut consten d’un gimnàs amb escenari, divisible en dues sales per poder fer dues classes simultànies. A l’exterior gran pista poliesportiva amb dues pistes grans de futbol sala/handbol, dues pistes de bàsquet i quatre pistes de voleibol. Sobre les mateixes pistes hi ha projectades dues pistes més de basquet i quatre camps petits de futbol sala.

També tenim accés a les instal·lacions esportives municipals del complex esportiu del camp de futbol.

 
   

Laboratoris

L’institut disposa de tres laboratoris, un de biologia i geologia, un de física i química i un de polivalent, on es fan les activitats pràctiques de les assignatures corresponents.

Disposem de l’equipament bàsic d’un laboratori didàctic: material bàsic de laboratori, reactius, microscopis, lupes binoculars, col·leccions de biologia i geologia, equips de sensors Multilog…

 
   

Aules d’informàtica

Hi ha tres aules d’informàtica amb capacitat per entre 15-20 alumnes.

A més totes les aules ordinàries estan equipades amb un ordinador, un projector i una pissarra blanca que es pot utilitzar com a pissarra digital.

 

Aules dels cicles formatius

Les aules del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes conten de 3 tallers i una aula polivalent:

  • Taller de hardware
  • Taller de xarxes
  • Taller de software
  • Aula polivalent

L’estació meteorològica

Meteo Vidreres a partir de juny de 2013.
Meteo Vidreres fins a juny de 2013.