PROGRAMA ESCOLAR PER LA PREVENCIÓ DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE

El Projecte per a la prevenció de violència de gènere del Bages ens ha acollit en el seu programa, el qual , gràcies al Model de presons catalanes, ha fet possible que sis alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat i dues professores del nostre centre vagin a visitar la presó de Lledoners.

L’experiència que hem viscut ha sigut molt especial: l’angoixa, la sensació d’estar tancades i incomunicades dins d’una presó durant tot un matí ha fet que valorem la nostra llibertat com un bé molt valuós.

El programa ha fet possible la conversa amb sis reclusos de violència de gènere i viure en primera persona les sensacions que ells tenen en aquests moments, després de reflexionar i explicar en seu procés de penediment.

Continuarem aquest Projecte amb la visita de víctimes de violència de gènere al centre properament. I a posteriori, també vindran alguns reclusos a explicar-nos  el seu procés. D’aquesta manera, podrem veure i treballar totes les cares de la violència de gènere, amb l’objectiu comú d’eradicar-la.

img-20170201-wa0003

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>