Informació sobre la vaga del professorat del dia 15/10/2020

Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que les organitzacions sindicals Sindicat de Professors de Secundària (ASPEPC-SPS) i Federació d’ensenyament de la Confederació General del Treball (CGT) han comunicat jornada de vaga per al dia 15 d’octubre de 2020, de 08.00 a 22.00 hores.

Pel que fa als serveis mínims, heu de tenir en compte el que s’estableixi a l’ordre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que s’han publicat, tant en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya com en la seva pàgina d’internet, per la qual es garanteixen els serveis essencials i es determinen els serveis mínims.

Per aquest motiu adoptarem les mesures organitzatives que considerem oportunes, en funció de la previsió de vaga i de la incidència que tingui durant el dia en el centre. Davant de la previsió de personal docent del nostre centre que la secundarà, no podem  garantir que les classes a 3r, 4t d’ESO i Batxillerat es puguin fer amb normalitat. A 1r i 2n d’ESO preveiem que la jornada d’Erasmus day i la resta de classes podran ser cobertes amb el personal disponible. 

Sentint-ho molt no podem donar-vos cap més informació.  

Us recordem que el centre no té cap responsabilitat en l’organització de qualsevol vaga.

L’Equip directiu