Recordatori per accedir al Moodle

Benvolgudes famílies,

us recordem els passos que cal fer per accedir com a mares i pares a consultar en el Moodle l’Assistència i les Incidències dels vostres fills i filles.

Per poder-vos identificar, caldrà que accediu al Moodle amb el correu personal que vau facilitar al centre. Si necessitéssiu modificar aquesta informació; o bé comunicar qualsevol incidència al respecte, si us plau, poseu-vos en contacte amb la Consergeria del Centre.

La primera vegada que hi accediu caldrà que genereu vosaltres mateixos la contrasenya. A continuació us en detallem el procés:

  • Accediu a la plana web del Moodle: insvacarisses.evuc.cat
  • Feu clic a l’enllaç situat al marge superior dret ‘Inicia la sessió
  • Feu clic al botó que demana ‘Heu oblidat el nom d’usuari o la contrasenya?
  • En la segona opció, que ofereix ‘Cerca per correu electrònic’ escriviu el vostre correu.
    • Se us enviarà un correu a l’adreça indicada. Pareu atenció que no estigui a la carpeta de correu brossa. Obriu el correu i feu clic a l’enllaç que us ofereix.
    • Si no rebeu el correu, o el Moodle no troba el vostre correu, comuniqueu-vos amb la Consergeria del Centre.
  • En clicar l’enllaç que hi ha en el correu, se us obrirà una nova pestanya del Moodle on haureu d’escriure la contrasenya que vulgueu fer servir.

Quan vulgueu accedir al Moodle caldrà que feu servir el correu com a nom d’usuari, i la contrasenya que heu creat.

Un cop a dins, podreu consultar la informació relativa als vostres fills/filles. En concret, l’Assistència i les Incidències Disciplinàries que hi tinguin registrades. En funció del curs Moodle que es tracti, també hi podeu trobar informació sobre faltes de deures, actitud, dossiers i qualificacions.

Esperem que aquesta nova eina us faciliti fer un millor seguiment dels vostres fills a l’Institut.

 

Coordinació TAC, Equip Directiu

 

PD:  a data d’avui, només les famílies que ja estaven al centre el curs passat (16-17) poden accedir al Moodle. Comptem que al llarg d’aquests dies quedarà habilitat l’accés per a les famílies que s’han incorporat al centre enguany.