PLA D’ORGANITZACIÓ DE CENTRE_SETEMBRE 2020

Benvolgut alumnat i famílies,

El curs 2020-21 està a punt de començar! Esperem que tothom estigueu bé i que hàgiu tingut molt bon estiu. 

El proper dilluns 14 de setembre reprenem les classes presencials segons les instruccions del Departament d’Educació. L’equip directiu hem estat treballant per preparar el nou curs adaptant-nos per garantir la seguretat de l’alumnat en grups reduïts, reassignant els docents per a cada grup, així com també reorganitzant els espais que acullen a cada grup-classe i l’organització d’entrades i sortides controlades. Tot això ha quedat recollit al Pla d’organització de centre per al curs 20-21 que vam presentar a inspecció i, posteriorment, es va aprovar per Consell Escolar a finals del mes de juliol  i que us adjuntem en aquest mail. 

Aquest Pla d’organització de centre es manté vigent fins a noves instruccions del Departament d’Educació i estem preparats per fer les adaptacions pertinents si les condicions sanitàries ho requereixen. Aquestes instruccions i informacions les trobareu sempre publicades a la nostra web, per la qual cosa haureu d’estar-hi pendents, sobretot al llarg d’aquest mes de setembre. 

D’altra banda, heu de tenir en compte que degut a la situació extraordinària de pandèmia i la manca de recursos personals, ens veiem obligats a organitzar l’atenció personal a les famílies a través del correu electrònic del tutor individual. Per a d’altres qüestions caldrà demanar cita prèvia a través del telèfon del centre. D’aquesta manera podrem atendre les vostres necessitats de manera correcta i alhora, minimitzar el risc de contagis Covid-19 garantint la distància de seguretat i evitant aglomeracions.

En breu rebreu més informació del protocol d’entrada i sortida específica del dia 14 de setembre i de les reunions d’inici de curs online tan aviat com tinguem més detalls.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment al correu del centre a8061208@xtec.cat o bé per telèfon: 938280322

Tenim moltes ganes de començar aquest curs i de retrobar-nos!

L’equip directiu

 

 

 

PLA D’ORGANITZACIÓ DE CENTRE- Setembre2020 – INSTITUT VACARISSES